מרתיחים את החלב מוסיפים קוביות שוקולד לבן עד להמסה מלאה..
3
שמים את הגלטין ב4 כפות מים קרים או חלב..
4
בנתיים מקציפים שמנת עם אינסטנס וניל עד לקצף יציב .מוסיפים את הגבינת שמנת והגבינה .
מחממים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומוסיפים לחלב והשוקולד לבן שהמסנו מקודם.
מאחדים בלילות ממלאים את התבניות ומכניסים למקפיא לשעה.
5
מחממים את הממרח לוטוס ושופכים לכל משולש. מכניסים למקפיא לעוד שעתיים ומגישים.
שומרים בקרור.
מרתיחים את החלב מוסיפים קוביות שוקולד לבן עד להמסה מלאה..
3
שמים את הגלטין ב4 כפות מים קרים או חלב..
4
בנתיים מקציפים שמנת עם אינסטנס וניל עד לקצף יציב .מוסיפים את הגבינת שמנת והגבינה .
מחממים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומוסיפים לחלב והשוקולד לבן שהמסנו מקודם.
מאחדים בלילות ממלאים את התבניות ומכניסים למקפיא לשעה.
5
מחממים את הממרח לוטוס ושופכים לכל משולש. מכניסים למקפיא לעוד שעתיים ומגישים.
שומרים בקרור.