לןגן

מוס פררו רושה

מאת: אתי ממן, פורסם: 22/06/2016 | 22:06
מוס פררו רושה

תקציר המתכון: תנו לדמיון לנצח!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד.

  2. ממסים שוקולד חלב, 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים 10 שניות במיקרו ג'לטין, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.

  3. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, קרם פררו רושה לקצפת רכה, מוסיפים לקערת השוקולד ומערבבים.

  4. מסדרים שקף בתבנית 24 בכל צורה, יוצקים את התערובת, מקפיאים לילה, מחלצים את העוגה מהתבנית, מצפים את הדופן עם קרוקט אגוזי לוז ומקשטים עם כדורי פררו רושה.