ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להפריד את הביצים.
-
2
לערבב בקערה את הגבינות, הקורנפלור, הקמח והאינסטנט פודינג וניל עד שלא היו גושים. לאחר מכן להוסיף את החלמונים ולערבב לתערובת אחידה.
-
3
להקציף את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל.
-
4
להוסיף בצורה איטית את תערובת הגבינות לקצפת ולערבב היטב בתנועת קיפול.
-
5
מחממים תנור ל-220 מעלות.
-
6
שמים מים בתבנית ומכניסים לתנור.
-
7
לשמן תבנית גבוהה (או לשים נייר אפיה לגובה) ולשפוך את התערובת לתוך התבנית.
-
8
מכניסים את התבנית עם התערובת לתוך התנור ולשים על התבנית עם המים.
-
9
אופים למשך 10 דקות על 220 מעלות, לאחר מכן מורידים את החום ל-160 מעלות למשך 50 דקות.
-
10
להשאיר את העוגה בתנור להיתקררות.
1
להפריד את הביצים.
2
לערבב בקערה את הגבינות, הקורנפלור, הקמח והאינסטנט פודינג וניל עד שלא היו גושים. לאחר מכן להוסיף את החלמונים ולערבב לתערובת אחידה.
3
להקציף את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל.
4
להוסיף בצורה איטית את תערובת הגבינות לקצפת ולערבב היטב בתנועת קיפול.
5
מחממים תנור ל-220 מעלות.
6
שמים מים בתבנית ומכניסים לתנור.
7
לשמן תבנית גבוהה (או לשים נייר אפיה לגובה) ולשפוך את התערובת לתוך התבנית.
8
מכניסים את התבנית עם התערובת לתוך התנור ולשים על התבנית עם המים.
9
אופים למשך 10 דקות על 220 מעלות, לאחר מכן מורידים את החום ל-160 מעלות למשך 50 דקות.
10
להשאיר את העוגה בתנור להיתקררות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים