אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,512
צפיות

עוגת גבינה וקוקוס

המתכון של
עוגת גבינה וקוקוס

עוגה ללא גלוטן, להשתמש בקמח תמי במקום של אסם

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לעוגה
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • כוס וחצי סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • כוס שמן
  • 6 ביצים
  • כוס קוקוס
  • כוס ורבע קמח תופח
  • לקרם
  • 1 שמנת להקצפה
  • אינסטנט פודינג וניל שנישאר
  • 2 כפות ממרח לוטוס
  • לקישוט
  • קוקוס
  • סירופ שוקולד
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף את הביצים עד תפיחה קלה.


  • 2

    להוסיף סוכר וסוכר וניל ולהמשיך להקציף.


  • 3

    להוריד את מהירות של המיקסר, להוסיף שמן, גבינה, קוקוס, פודינג וניל וקמח.


  • 4

    לאפות בתבנית 26 או 28 על חום 165 מעלות למשך 45 דקות, לאחר מכן לקרר.


  • 5

    מכינים את הקרם: להקציף את השמנת עם הפודינג הוניל שנשאר ולהוסיף 2 כפות ממרח לוטוס.


  • 6

    למרוח את הקרם על העוגה, לפזר הרבה קוקוס ולקשט עם סירופ שוקולד.


1

להקציף את הביצים עד תפיחה קלה.


2

להוסיף סוכר וסוכר וניל ולהמשיך להקציף.


3

להוריד את מהירות של המיקסר, להוסיף שמן, גבינה, קוקוס, פודינג וניל וקמח.


4

לאפות בתבנית 26 או 28 על חום 165 מעלות למשך 45 דקות, לאחר מכן לקרר.


5

מכינים את הקרם: להקציף את השמנת עם הפודינג הוניל שנשאר ולהוסיף 2 כפות ממרח לוטוס.


6

למרוח את הקרם על העוגה, לפזר הרבה קוקוס ולקשט עם סירופ שוקולד.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים