ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקרם
-
-
אינסטנט פודינג וניל שנישאר
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף את הביצים עד תפיחה קלה.
-
2
להוסיף סוכר וסוכר וניל ולהמשיך להקציף.
-
3
להוריד את מהירות של המיקסר, להוסיף שמן, גבינה, קוקוס, פודינג וניל וקמח.
-
4
לאפות בתבנית 26 או 28 על חום 165 מעלות למשך 45 דקות, לאחר מכן לקרר.
-
5
מכינים את הקרם: להקציף את השמנת עם הפודינג הוניל שנשאר ולהוסיף 2 כפות ממרח לוטוס.
-
6
למרוח את הקרם על העוגה, לפזר הרבה קוקוס ולקשט עם סירופ שוקולד.
1
להקציף את הביצים עד תפיחה קלה.
2
להוסיף סוכר וסוכר וניל ולהמשיך להקציף.
3
להוריד את מהירות של המיקסר, להוסיף שמן, גבינה, קוקוס, פודינג וניל וקמח.
4
לאפות בתבנית 26 או 28 על חום 165 מעלות למשך 45 דקות, לאחר מכן לקרר.
5
מכינים את הקרם: להקציף את השמנת עם הפודינג הוניל שנשאר ולהוסיף 2 כפות ממרח לוטוס.
6
למרוח את הקרם על העוגה, לפזר הרבה קוקוס ולקשט עם סירופ שוקולד.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים