ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לבצק
-
-
-
כף תמצית וניל או 2 סוכר וניל
-
-
-
קמח לפי הצורך (עד שהבצק נעים ורך)
-
קישוט (לא חובה)
-
תותים או כל פרי אחר שאוהבים
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל חומרי הבצק, ולבסוף מוסיפים את החלמונים.
-
2
אופים ב-180 מעלות עד להזהבה.
-
3
מגרדים עם מזלג את השכבה הראשונה ושומרים בצד בשביל ציפוי.
-
4
בקערה אחת מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
-
5
בקערה שנייה מקציפים את השמנת המתוקה.
-
6
לאחר ההקצפות מוסיפים לקערה עם השמנת המתוקה את הגבינה, סוכר וניל ואת החלבונים המוקצפים.
-
7
מפזרים את פירורי הבצק ששמרנו על העוגה.
-
8
מקשטים עם פירות (לא חובה).
1
מערבבים את כל חומרי הבצק, ולבסוף מוסיפים את החלמונים.
2
אופים ב-180 מעלות עד להזהבה.
3
מגרדים עם מזלג את השכבה הראשונה ושומרים בצד בשביל ציפוי.
4
בקערה אחת מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
5
בקערה שנייה מקציפים את השמנת המתוקה.
6
לאחר ההקצפות מוסיפים לקערה עם השמנת המתוקה את הגבינה, סוכר וניל ואת החלבונים המוקצפים.
7
מפזרים את פירורי הבצק ששמרנו על העוגה.
8
מקשטים עם פירות (לא חובה).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים