לןגן

עוגת גבינה ופירורים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 17:35
עוגת גבינה ופירורים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לגבינה

קישוט (לא חובה)

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק, ולבסוף מוסיפים את החלמונים

  2. אופים ב-180 מעלות עד להזהבה

  3. מגרדים עם מזלג את השכבה הראשונה ושומרים בצד בשביל ציפוי

  4. בקערה אחת מקציפים את החלבונים עם הסוכר

  5. בקערה שנייה מקציפים את השמנת המתוקה

  6. לאחר ההקצפות מוסיפים לקערה עם השמנת המתוקה את הגבינה, סוכר וניל ואת החלבונים המוקצפים

  7. מפזרים את פירורי הבצק ששמרנו על העוגה

  8. מקשטים עם פירות (לא חובה)