ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- מספר מנות25 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגות
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 25 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור לחום בינוני
להקציף חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
-
2
בכלי נפרד להקציף את החלמונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת עיסה אוורירית וחלקה ולהוסיף את שאר החומרים בתנועות ערבוב עדינות.
-
3
לאחד בין קצפת החלבונים עם תערובת החלמונים בתנועות קיפול.
-
4
להעביר לתבנית פיירקס משומנת (אני אפיתי בח"פ ויצא מצויין) ולאפות כ 30 דקות או עד שיוצא קיסם נקי.
1
לחמם תנור לחום בינוני
להקציף חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
2
בכלי נפרד להקציף את החלמונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת עיסה אוורירית וחלקה ולהוסיף את שאר החומרים בתנועות ערבוב עדינות.
3
לאחד בין קצפת החלבונים עם תערובת החלמונים בתנועות קיפול.
4
להעביר לתבנית פיירקס משומנת (אני אפיתי בח"פ ויצא מצויין) ולאפות כ 30 דקות או עד שיוצא קיסם נקי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים