ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מפרידים את הביצים .
-
2
את החלבון מקציפים עם 1כוס סוכר .
-
3
מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר.
-
4
מוסיפים לחלמונים , כוס שמן וכוס מיץ תפוזים באיטיות.
-
5
את אבקת האפיה והחלבונים המוקצפים.
-
6
ולבסוף את קמח המצות.
-
7
את הבלילה שופכים בעדינות לתבנית 26 .
-
8
ואופים כ - 40 דקות בערך חום 180 מעלות.
-
9
(את העוגה האפויה מצפים בקרם שאוהבים .
-
10
ומרטיבים את הבסיס בסירופ דליל או רום עם מים לבחירתכם ).
1
מפרידים את הביצים .
2
את החלבון מקציפים עם 1כוס סוכר .
3
מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר.
4
מוסיפים לחלמונים , כוס שמן וכוס מיץ תפוזים באיטיות.
5
את אבקת האפיה והחלבונים המוקצפים.
6
ולבסוף את קמח המצות.
7
את הבלילה שופכים בעדינות לתבנית 26 .
8
ואופים כ - 40 דקות בערך חום 180 מעלות.
9
(את העוגה האפויה מצפים בקרם שאוהבים .
10
ומרטיבים את הבסיס בסירופ דליל או רום עם מים לבחירתכם ).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים