קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מפרידים את הביצים
את החלבון מקציפים עם 1כוס סוכר
מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר
מוסיפים לחלמונים , כוס שמן וכוס מיץ תפוזים באיטיות
את אבקת האפיה והחלבונים המוקצפים
ולבסוף את קמח המצות
את הבלילה שופכים בעדינות לתבנית 26
ואופים כ - 40 דקות בערך חום 180 מעלות
(את העוגה האפויה מצפים בקרם שאוהבים
ומרטיבים את הבסיס בסירופ דליל או רום עם מים לבחירתכם )