לןגן

בסיס כשר לפסח לעוגת טורט

מאת: יעל , פורסם: 28/04/2016 | 18:17
בסיס כשר לפסח לעוגת טורט

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים

  2. את החלבון מקציפים עם 1כוס סוכר

  3. מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר

  4. מוסיפים לחלמונים , כוס שמן וכוס מיץ תפוזים באיטיות

  5. את אבקת האפיה והחלבונים המוקצפים

  6. ולבסוף את קמח המצות

  7. את הבלילה שופכים בעדינות לתבנית 26

  8. ואופים כ - 40 דקות בערך חום 180 מעלות

  9. (את העוגה האפויה מצפים בקרם שאוהבים

  10. ומרטיבים את הבסיס בסירופ דליל או רום עם מים לבחירתכם )