אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

7,415
צפיות

מוס פררו רושה ושוקולד לבן

המתכון של
מוס פררו רושה ושוקולד לבן

הרבה שוקולד

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה60 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מוס שוקולד לבן
  • 1 כף ג'לטין
  • 1/4 כוס מים קרים
  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • מוס פררו רושה
  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 1 כף ג'לטין
  • 1/4 כוס מים קרים
  • 4 כפות קרם פררו רושה
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת מוס שוקולד לבן - מערבבים ג'לטין עם המים קרים מניחים בצד, ממיסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מסדרים שקף בתבנית לב 24, יוצקים את המוס ומקפיאים כ 4 שעות..


  • 2

    להכנת מוס פררו רושה - מערבבים ג'לטין עם המים קרים מניחים בצד, ממיסים שוקולד חלב, 250 גרם שמנת מתוקה, קרם פררו רושה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מסדרים שקף בתבנית לב 30, מחלצים את המוס הלבן מהתבנית, מסירים שקף ומניחים במרכז התבנית, יוצקים מסביב מוס פררו רושה, מקפיאים לילה..


  • 3

    מחלצים את המוס מהתבנית, מסירים שקף, מעבירים לכלי הגשה ומקשטים לפי הדמיון. מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה....


1

להכנת מוס שוקולד לבן - מערבבים ג'לטין עם המים קרים מניחים בצד, ממיסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מסדרים שקף בתבנית לב 24, יוצקים את המוס ומקפיאים כ 4 שעות..


2

להכנת מוס פררו רושה - מערבבים ג'לטין עם המים קרים מניחים בצד, ממיסים שוקולד חלב, 250 גרם שמנת מתוקה, קרם פררו רושה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מסדרים שקף בתבנית לב 30, מחלצים את המוס הלבן מהתבנית, מסירים שקף ומניחים במרכז התבנית, יוצקים מסביב מוס פררו רושה, מקפיאים לילה..


3

מחלצים את המוס מהתבנית, מסירים שקף, מעבירים לכלי הגשה ומקשטים לפי הדמיון. מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים