לתחתית ולפירורים לציפוי:
מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח תופח, סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק לחים.
מהדקים כ-2/3 מהפירורים בידיים לתחתית תבנית משומנת.
את היתרה מהדקים לעובי 1/2 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים את הבצק שבשתי התבניות להזהבה, כ-20 דקות. מצננים לחלוטין. מפוררים את 1/3 הבצק האפוי (החלק הקטן) לפירורים ושומרים בכלי אטום עד השימוש..
2
למלית הגבינה:
מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם הסוכר למרקם חלק ללא גרגרי סוכר.
מחברים בין הקערות ומקפלים..
3
יוצקים את התערובת מעל התחתית האפויה. את הפירורים שהכנו מסדרים מעל הקרם.
מקפיאים עד להתייצבות מלאה ומחלצים מהתבנית..
4
לחלופין ניתן להכין את התחתית באמצעות פתי בר וניל טבול בחלב או לפורר עוגיות מיני קוקיס בטעם חמאה ולהרטיב בחמאה מומסת לקבלת עיסה דביקה ולשטח בתבנית. ניתן מתערובת זו ליצור גם את הפירורים לציפוי. יוצא טעים באותה מידה.
ניתן להיעזר בשקף אשר מרפדים בחלק הפנימי של התבנית לפני מזיגת הקרם, על מנת להקל על החילוץ.
התבנית בקוטר 26.
בהצלחה ובתיאבון :-).
1
לתחתית ולפירורים לציפוי:
מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח תופח, סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק לחים.
מהדקים כ-2/3 מהפירורים בידיים לתחתית תבנית משומנת.
את היתרה מהדקים לעובי 1/2 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים את הבצק שבשתי התבניות להזהבה, כ-20 דקות. מצננים לחלוטין. מפוררים את 1/3 הבצק האפוי (החלק הקטן) לפירורים ושומרים בכלי אטום עד השימוש..
2
למלית הגבינה:
מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם הסוכר למרקם חלק ללא גרגרי סוכר.
מחברים בין הקערות ומקפלים..
3
יוצקים את התערובת מעל התחתית האפויה. את הפירורים שהכנו מסדרים מעל הקרם.
מקפיאים עד להתייצבות מלאה ומחלצים מהתבנית..
4
לחלופין ניתן להכין את התחתית באמצעות פתי בר וניל טבול בחלב או לפורר עוגיות מיני קוקיס בטעם חמאה ולהרטיב בחמאה מומסת לקבלת עיסה דביקה ולשטח בתבנית. ניתן מתערובת זו ליצור גם את הפירורים לציפוי. יוצא טעים באותה מידה.
ניתן להיעזר בשקף אשר מרפדים בחלק הפנימי של התבנית לפני מזיגת הקרם, על מנת להקל על החילוץ.
התבנית בקוטר 26.
בהצלחה ובתיאבון :-).