לןגן

מוס פררו רושה ושוקולד לבן

מאת: אתי ממן, פורסם: 18/04/2016 | 23:15
מוס פררו רושה ושוקולד לבן

תקציר המתכון: הרבה שוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מוס שוקולד לבן

מוס פררו רושה

אופן הכנה

  1. להכנת מוס שוקולד לבן - מערבבים ג'לטין עם המים קרים מניחים בצד, ממיסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מסדרים שקף בתבנית לב 24, יוצקים את המוס ומקפיאים כ 4 שעות.

  2. להכנת מוס פררו רושה - מערבבים ג'לטין עם המים קרים מניחים בצד, ממיסים שוקולד חלב, 250 גרם שמנת מתוקה, קרם פררו רושה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה במרקם יוגורט, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מסדרים שקף בתבנית לב 30, מחלצים את המוס הלבן מהתבנית, מסירים שקף ומניחים במרכז התבנית, יוצקים מסביב מוס פררו רושה, מקפיאים לילה.

  3. מחלצים את המוס מהתבנית, מסירים שקף, מעבירים לכלי הגשה ומקשטים לפי הדמיון. מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה...