לתחתית:
לשים בקערה את החלמונים, שוקולית, שמן, סוכר וניל, קקאו. לשפוך את המים הרותחים ולערבב היטב. להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ולערבב..
2
בקערה נפרדת להקציף את החלבונים, כשהקצף עולה להתחיל להוסיף בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף חלק ללא גרגרי סוכר. לשפוך את הקצף אל תוך קערת הנוזלים. לשפוך לתבנית משומנת ולהכניס לתנור למשך רבע שעה בערך, 170-180 מעלות. התבנית תמוקם בשלב הראשון שמעל רצפת התנור..
3
לכל אחד מהמוסים: להמיס את השוקולד עם כף החלב, להשאיר בצד להתקרר. להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל. לאחר שהשוקולד התקרר לקפל אותו אל תוך הקצפת..
4
למרוח על התחתית האפויה את המוס הלבן ולהכניס להקפאה ל45 דקות לפחות. למרוח את המוס שוקולד ושוב להקפיא..
5
לגנאש: להמיס את השמנת עם השוקולד ולצפות את העוגה כשהשוקולד רותח. לשפוך ולהטות את התבנית לכיסוי מלא. להכניס שוב להקפאה ולהוציא כחצי שעה לפני ההגשה..
1
לתחתית:
לשים בקערה את החלמונים, שוקולית, שמן, סוכר וניל, קקאו. לשפוך את המים הרותחים ולערבב היטב. להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ולערבב..
2
בקערה נפרדת להקציף את החלבונים, כשהקצף עולה להתחיל להוסיף בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף חלק ללא גרגרי סוכר. לשפוך את הקצף אל תוך קערת הנוזלים. לשפוך לתבנית משומנת ולהכניס לתנור למשך רבע שעה בערך, 170-180 מעלות. התבנית תמוקם בשלב הראשון שמעל רצפת התנור..
3
לכל אחד מהמוסים: להמיס את השוקולד עם כף החלב, להשאיר בצד להתקרר. להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל. לאחר שהשוקולד התקרר לקפל אותו אל תוך הקצפת..
4
למרוח על התחתית האפויה את המוס הלבן ולהכניס להקפאה ל45 דקות לפחות. למרוח את המוס שוקולד ושוב להקפיא..
5
לגנאש: להמיס את השמנת עם השוקולד ולצפות את העוגה כשהשוקולד רותח. לשפוך ולהטות את התבנית לכיסוי מלא. להכניס שוב להקפאה ולהוציא כחצי שעה לפני ההגשה..