קערה 1:
להקציף חלבונים, להוסיף את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה, עד לקבלת קצף חלק ללא גרגרי סוכר..
2
קערה 2: לערבב את הגבינה עם החלמונים, הסוכר וניל והפודינג..
3
לחבר בין שתי הקערות..
4
לשמן תבנית, להכניס לתנור שחומם מראש, 170 מעלות. למקם את התבנית בשלב הראשון מעל רצפת התנור. לאפות למשך כשעה. ניתן להרעיד את התבנית כדי לוודא שהאמתע לא רועד, כי הוא החלק האחרון שנאפה. לאחר שהעוגה מוכנה ומכבים את התנור, משאירים את העוגה בפנים להתקררות כשדלת התנור מעט פתוחה, למשך חצי שעה לפחות..
5
לזילוף: להקציף 2 שמנת מתוקה עם 4 כפות אבקת סוכר ו-2 כפיות פודניג וניל.
לג'לי: חבילת ג'לי תות
מערבבים עם 2 כוסות מים רותחים. כשטיפה מצטנן לשפוך בעדינות כף אחרי כף. להכניס לקירור להתקרשות..
6
תבנית קפיצית קוטר 26.
1
קערה 1:
להקציף חלבונים, להוסיף את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה, עד לקבלת קצף חלק ללא גרגרי סוכר..
2
קערה 2: לערבב את הגבינה עם החלמונים, הסוכר וניל והפודינג..
3
לחבר בין שתי הקערות..
4
לשמן תבנית, להכניס לתנור שחומם מראש, 170 מעלות. למקם את התבנית בשלב הראשון מעל רצפת התנור. לאפות למשך כשעה. ניתן להרעיד את התבנית כדי לוודא שהאמתע לא רועד, כי הוא החלק האחרון שנאפה. לאחר שהעוגה מוכנה ומכבים את התנור, משאירים את העוגה בפנים להתקררות כשדלת התנור מעט פתוחה, למשך חצי שעה לפחות..
5
לזילוף: להקציף 2 שמנת מתוקה עם 4 כפות אבקת סוכר ו-2 כפיות פודניג וניל.
לג'לי: חבילת ג'לי תות
מערבבים עם 2 כוסות מים רותחים. כשטיפה מצטנן לשפוך בעדינות כף אחרי כף. להכניס לקירור להתקרשות..