שופכים לסיר קטן 1/3 כוס מיץ תפוזים + כף סוכר, (לתבנית גדולה יותר מאינגליש קייק שמים 1/2 כוס מיץ) מרתיחים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהרוטב מצומצם כמעט לחצי.
4
להוציא את התבנית מהתנור ומזלפים על העוגה 2-3 כפות סילאן תלוי בקוטר העוגה. מעל לסילאן לפזר שקדים קצוצים (לא מתאים לתבנית קוגלהוף) .
5
להחזיר את התבנית לתנור ולאפות עוד כ- 10 עד 15 דקות לבדוק בשיטת הקיסם אם הוא יוצא עם פירורים.
6
כשהעוגה מוכנה ומוציאים אותה מהתנור, דוקרים עם קיסם שיניים ושופכים עליה מיד את הרוטב הפושר.
1
לערבב את כל המצרכים ולאפות 20 דקות בחום 175.
2
מכינים סירופ מיד כשמתחילים באפיית העוגה .
3
שופכים לסיר קטן 1/3 כוס מיץ תפוזים + כף סוכר, (לתבנית גדולה יותר מאינגליש קייק שמים 1/2 כוס מיץ) מרתיחים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהרוטב מצומצם כמעט לחצי.
4
להוציא את התבנית מהתנור ומזלפים על העוגה 2-3 כפות סילאן תלוי בקוטר העוגה. מעל לסילאן לפזר שקדים קצוצים (לא מתאים לתבנית קוגלהוף) .
5
להחזיר את התבנית לתנור ולאפות עוד כ- 10 עד 15 דקות לבדוק בשיטת הקיסם אם הוא יוצא עם פירורים.
6
כשהעוגה מוכנה ומוציאים אותה מהתנור, דוקרים עם קיסם שיניים ושופכים עליה מיד את הרוטב הפושר.