ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לקישוט
-
-
2-3 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר להקציף חלבונים להוסיף סוכר בהדרגה. להנמיך מהירות...
-
2
לערבב חלמונים עם שמן להוסיך לקצף חלבונים ואת הקמח להוסיף כ 100 גר מתערובת האגוזים קוקוס ושוקןלד. .
-
3
את השאר לשמור לקישוט!.
-
4
לאחד את התערובת .לערבב בקיפול עם מרית. לשמן תבנית 24-26 .
-
5
לאפות בחום 170 מע לבדק עם קיסם לאחר כ 25 דק ... .
-
6
לאחר מעט ההתקררןת העוגהלהכין כוס נס קפה..להרטיב עם כפית מעט מסביב לכל העוגה. .
-
7
אפשרי גם לחצות לחצי למלא בקצפת למרוח מסביב לעוגה ולקשט במחצית האגוזים, הקוקוס והשוקולד שהשארנו בצד. .
-
8
לגנאש השוקולד.
-
9
חצי מיכל שמנת צמחית להרתיח בפולסים במיקרו ולהוסיף שוקולד מריר לערבב עד להמסה ולסלף מסביב..
-
10
תהנו הילה.💜🌷🌰.
1
בקערת המיקסר להקציף חלבונים להוסיף סוכר בהדרגה. להנמיך מהירות...
2
לערבב חלמונים עם שמן להוסיך לקצף חלבונים ואת הקמח להוסיף כ 100 גר מתערובת האגוזים קוקוס ושוקןלד. .
3
את השאר לשמור לקישוט!.
4
לאחד את התערובת .לערבב בקיפול עם מרית. לשמן תבנית 24-26 .
5
לאפות בחום 170 מע לבדק עם קיסם לאחר כ 25 דק ... .
6
לאחר מעט ההתקררןת העוגהלהכין כוס נס קפה..להרטיב עם כפית מעט מסביב לכל העוגה. .
7
אפשרי גם לחצות לחצי למלא בקצפת למרוח מסביב לעוגה ולקשט במחצית האגוזים, הקוקוס והשוקולד שהשארנו בצד. .
8
לגנאש השוקולד.
9
חצי מיכל שמנת צמחית להרתיח בפולסים במיקרו ולהוסיף שוקולד מריר לערבב עד להמסה ולסלף מסביב..
10
תהנו הילה.💜🌷🌰.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים