קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לערבב את כל המצרכים ולאפות 20 דקות בחום 175
מכינים סירופ מיד כשמתחילים באפיית העוגה
שופכים לסיר קטן 1/3 כוס מיץ תפוזים + כף סוכר, (לתבנית גדולה יותר מאינגליש קייק שמים 1/2 כוס מיץ) מרתיחים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהרוטב מצומצם כמעט לחצי
להוציא את התבנית מהתנור ומזלפים על העוגה 2-3 כפות סילאן תלוי בקוטר העוגה. מעל לסילאן לפזר שקדים קצוצים (לא מתאים לתבנית קוגלהוף)
להחזיר את התבנית לתנור ולאפות עוד כ- 10 עד 15 דקות לבדוק בשיטת הקיסם אם הוא יוצא עם פירורים
כשהעוגה מוכנה ומוציאים אותה מהתנור, דוקרים עם קיסם שיניים ושופכים עליה מיד את הרוטב הפושר