הכנת הבסיס : ממסים בסיר את השוקולד, החמאה והשמנת להצקפה. מקציפים במיקסר את החלבונים ומוסיפים את הסוכר. מוסיפים לקצף תוך כדי קיפול את החלמונים,הקמח ואת תערובת השוקולד המומס....
2
יוצקים את תערובת הבסיס לתבנית מס' 24 ואופים כשעה, בחום 175 מעלות, לא טורבו . בתחתית התנור שמים כלי עם מים רותחים כדי שהעוגה תהיה לחה..
3
הכנת שכבת המוס : מקציפים את השמנת להקצפה,הפודינג והחלב. להוסיף את הגלטין תוך כדי קיפול..
4
לאחר שהעוגה התקררה מעט, למרוח עליה את שכבת המוס..
5
הכנת שכבת הציפוי : להמיס בסיר את השוקולד והשמנת להקצפה. מצננים מעט. שופכים על העוגה. משאירים את העוגה לילה במקרר..
6
להכין את העוגה לפחות יום לפני ההגשה..
1
הכנת הבסיס : ממסים בסיר את השוקולד, החמאה והשמנת להצקפה. מקציפים במיקסר את החלבונים ומוסיפים את הסוכר. מוסיפים לקצף תוך כדי קיפול את החלמונים,הקמח ואת תערובת השוקולד המומס....
2
יוצקים את תערובת הבסיס לתבנית מס' 24 ואופים כשעה, בחום 175 מעלות, לא טורבו . בתחתית התנור שמים כלי עם מים רותחים כדי שהעוגה תהיה לחה..
3
הכנת שכבת המוס : מקציפים את השמנת להקצפה,הפודינג והחלב. להוסיף את הגלטין תוך כדי קיפול..
4
לאחר שהעוגה התקררה מעט, למרוח עליה את שכבת המוס..
5
הכנת שכבת הציפוי : להמיס בסיר את השוקולד והשמנת להקצפה. מצננים מעט. שופכים על העוגה. משאירים את העוגה לילה במקרר..