לשפוך את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות..
3
לאפות ב-175 מעלות כ-40 דקות עד להזהבה..
4
אחרי האפייה יש לחורר את העוגה עם קיסם ומיד לשפוך את הסירופ על העוגות בעודן חמות..
5
את הסירופ להכין לפני האפייה. ולקרר בטמפרטורת החדר. מרתיחים את מיץ התפוזים והסוכר וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לצימצום הרוטב לחצי. יוצקים את הסירופ על העוגות כשהוא פושר..
1
לערבב את כל המצרכים של העוגה..
2
לשפוך את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות..
3
לאפות ב-175 מעלות כ-40 דקות עד להזהבה..
4
אחרי האפייה יש לחורר את העוגה עם קיסם ומיד לשפוך את הסירופ על העוגות בעודן חמות..
5
את הסירופ להכין לפני האפייה. ולקרר בטמפרטורת החדר. מרתיחים את מיץ התפוזים והסוכר וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לצימצום הרוטב לחצי. יוצקים את הסירופ על העוגות כשהוא פושר..