לןגן

עוגת תפוזים עם קוקוס

מאת: מירי גולני, פורסם: 03/12/2015 | 10:31
עוגת תפוזים עם קוקוס

תקציר המתכון: מתכון בהשראתה של חברתי הוירטואלית "פירגה"

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 13, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים לעוגה

מצרכים לסירופ

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים של העוגה.

  2. לשפוך את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות.

  3. לאפות ב-175 מעלות כ-40 דקות עד להזהבה.

  4. אחרי האפייה יש לחורר את העוגה עם קיסם ומיד לשפוך את הסירופ על העוגות בעודן חמות.

  5. את הסירופ להכין לפני האפייה. ולקרר בטמפרטורת החדר. מרתיחים את מיץ התפוזים והסוכר וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לצימצום הרוטב לחצי. יוצקים את הסירופ על העוגות כשהוא פושר.