2 כפות שמרים יבשים/ או 50 גר' שמרים טריים/ או שקית שמרית
1 כפית שמן
קורט מלח
אחד וחצי עד שתי כוסות מים פושרים, אם צריך מוסיפים מים לפי הצורך
אופן ההכנה
1
בקערה שמים את הקמח המנופה מוסיפים מעט מלח ומערבבים כדי שלא יבוא במגע עם השמרים, להוסיף מעט שמן ומים עד לקבלת בצק מעט דביק, מתפיחים כשעה.
מרטיבים את הידיים לוקחים פיסת בצק יוצרים עיגולים ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להשחמה זהובה.
שמים בנייר סופג לספיגת עודפי השמן, מפזרים אבקת סוכר.
באהבה רינה.
1
בקערה שמים את הקמח המנופה מוסיפים מעט מלח ומערבבים כדי שלא יבוא במגע עם השמרים, להוסיף מעט שמן ומים עד לקבלת בצק מעט דביק, מתפיחים כשעה.
מרטיבים את הידיים לוקחים פיסת בצק יוצרים עיגולים ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להשחמה זהובה.
שמים בנייר סופג לספיגת עודפי השמן, מפזרים אבקת סוכר.
באהבה רינה.