להכנת המלית:
קולפים את התפוחים וחותכים אותם לרבעים, מנקים מליבות. פורסים דק ומעבירים לסיר. מוסיפים את הסוכר הקינמון ומיץ הלימון, מבשלים 15 דקות עד שהתפוחים יתרככו ולא יישארו נוזלים בסיר. מצננים..
2
להכנת הבצק:
מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות, מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק פריך. מרפדים את תבנית האפייה בבצק ומעט מהדפנות. שופכים מעל הבצק את מלית התפוחים..
3
להכנת הפירורים:
שמים בקערה את כל החומרים, ומשפשפים בין כפות הידיים לקבלת פירורים. זורים את הפירורים מעל מלית התפוחים ואופים כ- 40 דקות עד שהעוגה מזהיבה..
1
להכנת המלית:
קולפים את התפוחים וחותכים אותם לרבעים, מנקים מליבות. פורסים דק ומעבירים לסיר. מוסיפים את הסוכר הקינמון ומיץ הלימון, מבשלים 15 דקות עד שהתפוחים יתרככו ולא יישארו נוזלים בסיר. מצננים..
2
להכנת הבצק:
מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות, מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק פריך. מרפדים את תבנית האפייה בבצק ומעט מהדפנות. שופכים מעל הבצק את מלית התפוחים..
3
להכנת הפירורים:
שמים בקערה את כל החומרים, ומשפשפים בין כפות הידיים לקבלת פירורים. זורים את הפירורים מעל מלית התפוחים ואופים כ- 40 דקות עד שהעוגה מזהיבה..