ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- מספר מנות15 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגות
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 15 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבןנים עם אחד כוס סוכר לשפוך בהדרגה...לקצף יציב. להוריד מהירות מיקסר ולהוביף לאט את כל שאר המרכיבים..מבלי לשבור את הקצף.
לחמם תנור ולאפות ב 170 מע כ30 דק או עד שהעוגה אפויה...לבדוק עם קיסם..
-
2
להכין שתי עוגות כאלה.
לאחר התקררות מוחלטת שלהן לחתוך באמצע..למי שהעוגה תהיה גבוהה מידי לשמור בצד את השכבה.
בין השכבות למרוח על כל 2 כפות ריבה ומדןללת במעט מים. ועליה למרוח קצפת..
-
3
להכין כ500 ממל שמנת צמחית 4 כפות אינסטנט וניל. למרוח על כל העוגה(ובין השכבות כמובן)...
לקשט לפי טעמכם.
הוספתי אגוזי ברס-לוז מקורמלים - -לציפוי העוגה מסביב(מרימים עם היד חופן ומניחים על העוגה),,,תותים,דובדבנים וקצפת עם אינסטנט בטעם שוקולד.תהנו-הילה.
-
4
העוגה מתאימה לתבנית עגולה 24-26.
1
להקציף חלבןנים עם אחד כוס סוכר לשפוך בהדרגה...לקצף יציב. להוריד מהירות מיקסר ולהוביף לאט את כל שאר המרכיבים..מבלי לשבור את הקצף.
לחמם תנור ולאפות ב 170 מע כ30 דק או עד שהעוגה אפויה...לבדוק עם קיסם..
2
להכין שתי עוגות כאלה.
לאחר התקררות מוחלטת שלהן לחתוך באמצע..למי שהעוגה תהיה גבוהה מידי לשמור בצד את השכבה.
בין השכבות למרוח על כל 2 כפות ריבה ומדןללת במעט מים. ועליה למרוח קצפת..
3
להכין כ500 ממל שמנת צמחית 4 כפות אינסטנט וניל. למרוח על כל העוגה(ובין השכבות כמובן)...
לקשט לפי טעמכם.
הוספתי אגוזי ברס-לוז מקורמלים - -לציפוי העוגה מסביב(מרימים עם היד חופן ומניחים על העוגה),,,תותים,דובדבנים וקצפת עם אינסטנט בטעם שוקולד.תהנו-הילה.
4
העוגה מתאימה לתבנית עגולה 24-26.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים