אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,349
צפיות

עוגת תפוחים ואגוזים

המתכון של
עוגת תפוחים ואגוזים

ריח ניחוח בכל הבית מהשילוב של התפוחים והקינמון

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות1 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 1 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • רכיבים לתפוחים
  • 7 יחידות תפוחי עץ בינוניים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/4 כוס אגוזים קצוצים גס
  • 1 כפית קינמון
  • 3/4 כף לימון סחוט
  • רכיבים לבלילה
  • 4 יחידות ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 1/4 כוס קמח כוסמין
  • רכיבים לתבנית
  • 50 גרם אגוז מלך טחון
אופן ההכנה
  • 1

    לשמן 2 תבניות מאורכות, לפזר על הקרקעית את האגוזים הטחונים..


  • 2

    לקלוף את התפוחים ולחתוך לפרוסות עבות, 8-10 פרוסות לכל תפוח. להכניס לקערה ביחד עם שאר הרכיבים: לימון, קינמון, סוכר חום והאגוזים הקצוצים ולהניח בצד לעשר דק' לספיגת טעמים..


  • 3

    לערבב את כל חומרי הבלילה ביחד.


  • 4

    לסדר את תערובת התפוחים בתפניות.


  • 5

    לשפוך מעל את הבלילה.


  • 6

    לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-35 דק.


1

לשמן 2 תבניות מאורכות, לפזר על הקרקעית את האגוזים הטחונים..


2

לקלוף את התפוחים ולחתוך לפרוסות עבות, 8-10 פרוסות לכל תפוח. להכניס לקערה ביחד עם שאר הרכיבים: לימון, קינמון, סוכר חום והאגוזים הקצוצים ולהניח בצד לעשר דק' לספיגת טעמים..


3

לערבב את כל חומרי הבלילה ביחד.


4

לסדר את תערובת התפוחים בתפניות.


5

לשפוך מעל את הבלילה.


6

לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-35 דק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים