לשמן 2 תבניות מאורכות, לפזר על הקרקעית את האגוזים הטחונים..
2
לקלוף את התפוחים ולחתוך לפרוסות עבות, 8-10 פרוסות לכל תפוח. להכניס לקערה ביחד עם שאר הרכיבים: לימון, קינמון, סוכר חום והאגוזים הקצוצים ולהניח בצד לעשר דק' לספיגת טעמים..
3
לערבב את כל חומרי הבלילה ביחד.
4
לסדר את תערובת התפוחים בתפניות.
5
לשפוך מעל את הבלילה.
6
לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-35 דק.
1
לשמן 2 תבניות מאורכות, לפזר על הקרקעית את האגוזים הטחונים..
2
לקלוף את התפוחים ולחתוך לפרוסות עבות, 8-10 פרוסות לכל תפוח. להכניס לקערה ביחד עם שאר הרכיבים: לימון, קינמון, סוכר חום והאגוזים הקצוצים ולהניח בצד לעשר דק' לספיגת טעמים..