תקציר המתכון: ריח ניחוח בכל הבית מהשילוב של התפוחים והקינמון
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לשמן 2 תבניות מאורכות, לפזר על הקרקעית את האגוזים הטחונים.
לקלוף את התפוחים ולחתוך לפרוסות עבות, 8-10 פרוסות לכל תפוח. להכניס לקערה ביחד עם שאר הרכיבים: לימון, קינמון, סוכר חום והאגוזים הקצוצים ולהניח בצד לעשר דק' לספיגת טעמים.
לערבב את כל חומרי הבלילה ביחד
לסדר את תערובת התפוחים בתפניות
לשפוך מעל את הבלילה
לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-35 דק