לןגן

עוגת תפוחים ואגוזים

מאת: ורד דרור, פורסם: 09/10/2015 | 20:37
עוגת תפוחים ואגוזים

תקציר המתכון: ריח ניחוח בכל הבית מהשילוב של התפוחים והקינמון

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים לתפוחים

רכיבים לבלילה

רכיבים לתבנית

אופן הכנה

  1. לשמן 2 תבניות מאורכות, לפזר על הקרקעית את האגוזים הטחונים.

  2. לקלוף את התפוחים ולחתוך לפרוסות עבות, 8-10 פרוסות לכל תפוח. להכניס לקערה ביחד עם שאר הרכיבים: לימון, קינמון, סוכר חום והאגוזים הקצוצים ולהניח בצד לעשר דק' לספיגת טעמים.

  3. לערבב את כל חומרי הבלילה ביחד

  4. לסדר את תערובת התפוחים בתפניות

  5. לשפוך מעל את הבלילה

  6. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-35 דק