טוחנים פתי בר במעבד מזון, ממיסים חמאה ומערבבים, מחלקים שכבה דקה בתבנית משולשים או תבנית עגולה 24 ומהדקים..
2
מקציפים שמנת מתוקה, גבינות, סוכר, תמצית וניל, ממלאים בערך 2 כפות בכל משולש, (בתבנית רגילה שופכים חצי מהכמות)..
3
מפזרים שכבה נוספת פתי בר ומהדקים, מוסיפים ממרח נוטלה לתערובת הגבינות שנשארה, מחלקים בכל משולש כ 2 כפות, מפזרים שוב פתי בר ומהדקים, מקפיאים לילה, מחלצים את המשולשים כשהם קפואים, מסדרים במגש ושומרים במקרר...
1
טוחנים פתי בר במעבד מזון, ממיסים חמאה ומערבבים, מחלקים שכבה דקה בתבנית משולשים או תבנית עגולה 24 ומהדקים..
2
מקציפים שמנת מתוקה, גבינות, סוכר, תמצית וניל, ממלאים בערך 2 כפות בכל משולש, (בתבנית רגילה שופכים חצי מהכמות)..
3
מפזרים שכבה נוספת פתי בר ומהדקים, מוסיפים ממרח נוטלה לתערובת הגבינות שנשארה, מחלקים בכל משולש כ 2 כפות, מפזרים שוב פתי בר ומהדקים, מקפיאים לילה, מחלצים את המשולשים כשהם קפואים, מסדרים במגש ושומרים במקרר...