לןגן

משולשי פתי בר

מאת: אתי ממן, פורסם: 13/09/2015 | 12:10
משולשי פתי בר

תקציר המתכון: הכי קל הכי טעים!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים פתי בר במעבד מזון, ממיסים חמאה ומערבבים, מחלקים שכבה דקה בתבנית משולשים או תבנית עגולה 24 ומהדקים.

  2. מקציפים שמנת מתוקה, גבינות, סוכר, תמצית וניל, ממלאים בערך 2 כפות בכל משולש, (בתבנית רגילה שופכים חצי מהכמות).

  3. מפזרים שכבה נוספת פתי בר ומהדקים, מוסיפים ממרח נוטלה לתערובת הגבינות שנשארה, מחלקים בכל משולש כ 2 כפות, מפזרים שוב פתי בר ומהדקים, מקפיאים לילה, מחלצים את המשולשים כשהם קפואים, מסדרים במגש ושומרים במקרר..