אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

9,867
צפיות

עוגת גבינה מסקרפונה בציפוי נוטלה

המתכון של
עוגת גבינה מסקרפונה בציפוי נוטלה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בסיס העוגה
  • 100 גרם חמאה
  • 1 חבילה שוקולד מריר
  • 150 גרם ביסקויטים פתי בר
  • ציפוי
  • 350 גרם צנצנת ממרח נוטלה
  • תערובת הגבינה
  • 2 קופסא גבינת מסקרפונה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 קופסא שמנת מתוקה 38%
  • 1/3 קופסא פודינג וניל
אופן ההכנה
  • 1

    בסיס העוגה : לפורר את הביסקויטים .


  • 2

    להמיס במיקרו חמאה ושוקולד מריר.


  • 3

    לערבב את הביסקויטים המפוררים עם תערובת החמאה והשוקולד..


  • 4

    לרפד את התבנית (בגודל 24) בתערובת הביסקויטים ולהכניס למקפיא.


  • 5

    תערובת הגבינה : להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט וניל. בכלי נפרד לערבב את גבינת המסקרפונה עם הסוכר, וסוכר וניל..


  • 6

    לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינה..


  • 7

    להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך עליה את תערובת הגבינה. להכניס את התבנית למקרר..


  • 8

    ציפוי : להמיס במיקרו את צנצנת ממרח הנוטלה ולשפוך את הציפוי על העוגה..


  • 9

    רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה..


  • 10

    ניתן להחליף את גבינת המסקרפונה 40% שומן (250 גר'), בגבינת נפולאון 30%..


1

בסיס העוגה : לפורר את הביסקויטים .


2

להמיס במיקרו חמאה ושוקולד מריר.


3

לערבב את הביסקויטים המפוררים עם תערובת החמאה והשוקולד..


4

לרפד את התבנית (בגודל 24) בתערובת הביסקויטים ולהכניס למקפיא.


5

תערובת הגבינה : להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט וניל. בכלי נפרד לערבב את גבינת המסקרפונה עם הסוכר, וסוכר וניל..


6

לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינה..


7

להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך עליה את תערובת הגבינה. להכניס את התבנית למקרר..


8

ציפוי : להמיס במיקרו את צנצנת ממרח הנוטלה ולשפוך את הציפוי על העוגה..


9

רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה..


10

ניתן להחליף את גבינת המסקרפונה 40% שומן (250 גר'), בגבינת נפולאון 30%..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים