ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
להצלחת העוגה יש להשתמש בכוסות ובכפות אוניברסליים.
-
נדרש
-
תבנית עגולה בקוטר 20-22 משומנת היטב או תבנית אינגליש קייק מלבנית גדולה אורך 30 ס"מ משומנת היטב.
-
לעוגה
-
1 כוס סוכר לבן (200 גרם).
-
1 שקית סוכר וניל (10 גרם).
-
2 כפיות קליפת לימון מגוררת דק (2 לימונים בינוניים).
-
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי (80 מ"ל).
-
-
-
1/2 כוס שמן קנולה (120 מ"ל).
-
1.5 כוסות קמח לבן רגיל (210 גרם).
-
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם).
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות..
-
2
בקערה גדולה מערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית את הסוכר, סוכר וניל, גרדת לימון עד לתערובת לחה ובעלת ניחוח ארומטי.
-
3
מוסיפים את מיץ הלימון, מים, ביצים ושמן וממשיכים לטרוף היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
4
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, מלח ומערבבים היטב היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
5
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה, מכניסים לתנור ואופים 35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
-
6
מקררים ומגישים.
-
7
העוגה נשמרת יומיים בטמפרטורת החדר כשהיא עטופה היטב.
-
8
זהו חברות וחברים תיהנו.
-
9
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות..
2
בקערה גדולה מערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית את הסוכר, סוכר וניל, גרדת לימון עד לתערובת לחה ובעלת ניחוח ארומטי.
3
מוסיפים את מיץ הלימון, מים, ביצים ושמן וממשיכים לטרוף היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, מלח ומערבבים היטב היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
5
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה, מכניסים לתנור ואופים 35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
6
מקררים ומגישים.
7
העוגה נשמרת יומיים בטמפרטורת החדר כשהיא עטופה היטב.
8
זהו חברות וחברים תיהנו.
9
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים