הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל מילה מיותרת
1)מחממים תנור לחום ש.
ל 150 מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים אבל לא טורבו אפיה רגילה זה אומר פס למעלה ופס למטה בלי ציור של מאוורר.
2)אופן הכנת התחתית.
. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת . מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת המלית מוכנה..
3)להכנת מלית הגבינה, ממיסים את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה ושמים בצד .
4)מערבבים את הגבינות שמנת חמוצה, הסוכר תמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה..
5)מוסיפים את התערובות השוקולד לבן המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ללא טורבו אפייה רגילה פס למעלה ופס למטה ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים. .
אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה ומכניסים למקרר לשעה .
6) מצפים במרכז את המחית אוכמניות .
7) אופן הכנת הקצפת .
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב , פודינג וניל ואבקת סוכר עד ליציבות ומזלפים סביב ומעבירים למקרר לכמה שעות אבל מומלץ ללילה שלם .
.