רולדות במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן וציפוי גנאש שוקולד
6 ביצים מופרדות
5 כפות סוכר
3 כפות קקאו
6 כפות שמן
4 כפות קמח
1 כף קורנפלור
מצרכים הדרושים לקרם גבינה
1 שמנת מתוקה
1 גבינת נפוליאון 25%
40 גרם אבקת סוכר
1 כף פודינג וניל
100 גרם שוקולד לבן מומס
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
1 כף קלוקוזה
מצרכים הדרושים לרולדה::
מצרכים לגנאש שוקולד::
אופן ההכנה
1
אופן ההכנת הרולדה.
2
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה .
3
2) מורידים את המהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים קקאו שמן קמח וקורנפלור ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
4
3) מרפדים תבנית של תנור ויוצקים את הבלילה ומיישרים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 8 עד 10 דקות .
5
4) מקררים ומגלגלים עם הנייר ושמים בצד .
6
5)מקציפים את השמנת המתוקה עם הגבינה ופודינג וניל עד ליציבות ממיסים את השוקולד לבן ומוסיפים ושוב מערבבים ומשירים קצת קרם בצד לקישוט.
7
6) פותחים את הרולדה ויוצקים את הקרם ומגלגלים בעזרת הנייר ומכניסים למקפיא לשעה .
8
7) אופן הכנת הגנאש .
9
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים כדקה מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים את הגלוקוזה לא חובה אבל זה עושה את הגנאש מבריק ושופכים על הרולדה ונעביר אותה למקפיא לחצי שעה ונזלף את שאריות הקרם ומקשטים מה שבא לכם השמיים הם הגבול .
1
אופן ההכנת הרולדה.
2
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה .
3
2) מורידים את המהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים קקאו שמן קמח וקורנפלור ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
4
3) מרפדים תבנית של תנור ויוצקים את הבלילה ומיישרים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 8 עד 10 דקות .
5
4) מקררים ומגלגלים עם הנייר ושמים בצד .
6
5)מקציפים את השמנת המתוקה עם הגבינה ופודינג וניל עד ליציבות ממיסים את השוקולד לבן ומוסיפים ושוב מערבבים ומשירים קצת קרם בצד לקישוט.
7
6) פותחים את הרולדה ויוצקים את הקרם ומגלגלים בעזרת הנייר ומכניסים למקפיא לשעה .
8
7) אופן הכנת הגנאש .
9
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים כדקה מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים את הגלוקוזה לא חובה אבל זה עושה את הגנאש מבריק ושופכים על הרולדה ונעביר אותה למקפיא לחצי שעה ונזלף את שאריות הקרם ומקשטים מה שבא לכם השמיים הם הגבול .