לןגן

רולדות במילוי קרם גבינת שמנת ושוקולד לבן וציפוי גנאש שוקולד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/01/2023 | 17:50
רולדות במילוי קרם גבינת שמנת ושוקולד לבן  וציפוי גנאש שוקולד

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌👌😋😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הרולדה

  2. 1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה

  3. 2) מורידים את המהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים קקאו שמן קמח וקורנפלור ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה

  4. 3) מרפדים תבנית של תנור ויוצקים את הבלילה ומיישרים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 8 עד 10 דקות

  5. 4) מקררים ומגלגלים עם הנייר ושמים בצד

  6. 5)מקציפים את השמנת המתוקה עם הגבינה ופודינג וניל עד ליציבות ממיסים את השוקולד לבן ומוסיפים ושוב מערבבים ומשירים קצת קרם בצד לקישוט

  7. 6) פותחים את הרולדה ויוצקים את הקרם ומגלגלים בעזרת הנייר ומכניסים למקפיא לשעה

  8. 7) אופן הכנת הגנאש

  9. מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים כדקה מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים את הגלוקוזה לא חובה אבל זה עושה את הגנאש מבריק ושופכים על הרולדה ונעביר אותה למקפיא לחצי שעה ונזלף את שאריות הקרם ומקשטים מה שבא לכם השמיים הם הגבול