הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבראוניז שוקולדיים וטעימים מאוד. קרדיט למתכון של עוגיו.נט
מחממים תנור ל-175 מעלות.
בקערה גדולה ממיסים יחד שוקולד מריר וחמאה במיקרוגל או בבן מארי.
מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב.
מוסיפים פנימה את הביצים אחת-אחת, את האספרסו, הליקר והמלח וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ומקפלים בעדינות בעזרת מרית/ לקקן.
מוסיפים את השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד לפיזור אחיד שלו בתערובת. חשוב לא לעבד יותר מדי, אלא רק עד שהבלילה אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 20 * 20 ומשטחים לגובה אחיד בעזרת פלטה או לקקן.
אופים את הבראוניז 20-24 דקות, או עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין קצת רוטט (אך לא לחלוטין רך) .
הבראוניז מתייצבים בקירור.
מצננים את הבראוניז לחלוטין במקרר לפני שחותכים לקוביות.