תקציר המתכון: בראוניז שוקולדיים וטעימים מאוד. קרדיט למתכון של עוגיו.נט
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל-175 מעלות
בקערה גדולה ממיסים יחד שוקולד מריר וחמאה במיקרוגל או בבן מארי
מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב
מוסיפים פנימה את הביצים אחת-אחת, את האספרסו, הליקר והמלח וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה
מוסיפים את הקמח ומקפלים בעדינות בעזרת מרית/ לקקן
מוסיפים את השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד לפיזור אחיד שלו בתערובת. חשוב לא לעבד יותר מדי, אלא רק עד שהבלילה אחידה
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 20 * 20 ומשטחים לגובה אחיד בעזרת פלטה או לקקן
אופים את הבראוניז 20-24 דקות, או עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין קצת רוטט (אך לא לחלוטין רך)
הבראוניז מתייצבים בקירור
מצננים את הבראוניז לחלוטין במקרר לפני שחותכים לקוביות