1) מטגנים 5 דקות את הקוביות תפוחים עם כף שמן קוקוס ומוסיפים קינמון ומייפל .
3
ושמים בצד .
4
2) מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה .
5
3)מורידים את המהירות המיקסר ומוסיפים את כל השאר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ורק בסוף מוסיפים את התפוחים ואיגוזי מלך ומקפלים את התערובת עד להטמעת התפוחים ואיגוזי מלך באופן שווה בבלילה..
6
4) שופכים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 24ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 במשך 45 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת אך קיסם הננעץ בה עדיין יוצא לח..
1
.
2
1) מטגנים 5 דקות את הקוביות תפוחים עם כף שמן קוקוס ומוסיפים קינמון ומייפל .
3
ושמים בצד .
4
2) מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה .
5
3)מורידים את המהירות המיקסר ומוסיפים את כל השאר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ורק בסוף מוסיפים את התפוחים ואיגוזי מלך ומקפלים את התערובת עד להטמעת התפוחים ואיגוזי מלך באופן שווה בבלילה..
6
4) שופכים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 24ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 במשך 45 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת אך קיסם הננעץ בה עדיין יוצא לח..