אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

613
צפיות

פאי שוקולד נוגט

המתכון של
פאי שוקולד נוגט

פאי שוקולד יוקרתי במינימום עבודה ומקסימום תוצאה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבנית פאי קוטר 24
  • 20 ביסקוויטים
  • 100 גרם מחמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 150 מל' קצפת צמחית
  • 3 כפות מחית נוגט
  • חצי כוס אגוזים טחונים
אופן ההכנה
  • 1

    טחני את הביסקוויטים בבלנדר עד לקבלת תערובת ביסקוויטים טחונה דק דק.


  • 2

    המיסי במיקרוגל 30 שניות את המחמאה וערבבי עם פירורי הביסקוויטים.


  • 3

    שטחי בתבנית הפאי והדקי טוב טוב בקצוות.


  • 4

    הכניסי להקפאה.


  • 5

    לקערה חסינת חום הכניסי את השמנת השוקולד ו2 כפות מחית נוגט.


  • 6

    הכניסי למיקרוגל לדקה וחצי וערבבי היטב.


  • 7

    הוציאי את התבנית פאי מהמקפיא ושפכי את תערובת השוקולד על בסיס הפאי.


  • 8

    המיסי בשקית זילוף את כף המחית נוגט בעזרת מים חמים.


  • 9

    צרי חור קטן בשקית זילוף וצרי צורת ספירלה בפאי.


  • 10

    בעזרת קיסם, צרי פסים - פס קדימה פס אחורה.


  • 11

    פזרי מסביב הפאי את האגוזים הטחונים.


  • 12

    הכניסי לקירור של 3 שעות.


  • 13

    בתאבון!.


1

טחני את הביסקוויטים בבלנדר עד לקבלת תערובת ביסקוויטים טחונה דק דק.


2

המיסי במיקרוגל 30 שניות את המחמאה וערבבי עם פירורי הביסקוויטים.


3

שטחי בתבנית הפאי והדקי טוב טוב בקצוות.


4

הכניסי להקפאה.


5

לקערה חסינת חום הכניסי את השמנת השוקולד ו2 כפות מחית נוגט.


6

הכניסי למיקרוגל לדקה וחצי וערבבי היטב.


7

הוציאי את התבנית פאי מהמקפיא ושפכי את תערובת השוקולד על בסיס הפאי.


8

המיסי בשקית זילוף את כף המחית נוגט בעזרת מים חמים.


9

צרי חור קטן בשקית זילוף וצרי צורת ספירלה בפאי.


10

בעזרת קיסם, צרי פסים - פס קדימה פס אחורה.


11

פזרי מסביב הפאי את האגוזים הטחונים.


12

הכניסי לקירור של 3 שעות.


13

בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים