אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,679
צפיות

עוגת גבינה גבוהה

המתכון של
עוגת גבינה גבוהה

קרדיט למתכון של אתי ממן בשינויים קלים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • ל- 2 תבניות אינגליש קייק גבוהות
  • 7 ביצים מפרדות
  • 1+ 1/4 כוסות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 5 כפות קורנפלור
  • 1/2 כוס קמח רגיל (לא תופח)
  • 750 גר' גבינה לבנה 9%
  • 1 גביע (200 גר') שמנת חמוצה 15%
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1/2 כפית וניל איכותי
  • אבקת סוכר לפיזור על העוגה אחרי האפייה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל-200 מעלות (לא טורבו). שמים במסילה התחתונה כלי עמוק עם מים ליצירת אדים.


  • 2

    בקערה גדולה טורפים חלמונים (צהובים) עם גבינות, שמנת חמוצה, תמצית וניל ומיץ לימון. מוסיפים את הקורנפלור והקמח. מערבבים טוב כדי שהתערובת תהייה חלקה וללא גושים.


  • 3

    בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים, סוכר, סוכר וניל ואינסטנט פודינג.


  • 4

    מוסיפים תוך כדי קיפול, את החלבונים המוקצפים לקערת הגבינות עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.


  • 5

    יוצקים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות.


  • 6

    אופים 1/4 שעה ב- 180 מעלות, עד שהעוגות מזהיבות מעט.


  • 7

    מנמיכים את חום התנור ל- 150 מעלות וממשיכים לאפות במשך שעה עד שהעוגות משחימות מעט.


  • 8

    פותחים את דלת התנור כדי לאפשר לאדים לצאת. לאחר כ-5 דקות מוציאים את העוגות.


  • 9

    לאחר שהעוגות התקררו בחום החדר לזרות עלייהן את אבקת סוכר.


1

מחממים תנור ל-200 מעלות (לא טורבו). שמים במסילה התחתונה כלי עמוק עם מים ליצירת אדים.


2

בקערה גדולה טורפים חלמונים (צהובים) עם גבינות, שמנת חמוצה, תמצית וניל ומיץ לימון. מוסיפים את הקורנפלור והקמח. מערבבים טוב כדי שהתערובת תהייה חלקה וללא גושים.


3

בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים, סוכר, סוכר וניל ואינסטנט פודינג.


4

מוסיפים תוך כדי קיפול, את החלבונים המוקצפים לקערת הגבינות עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.


5

יוצקים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות.


6

אופים 1/4 שעה ב- 180 מעלות, עד שהעוגות מזהיבות מעט.


7

מנמיכים את חום התנור ל- 150 מעלות וממשיכים לאפות במשך שעה עד שהעוגות משחימות מעט.


8

פותחים את דלת התנור כדי לאפשר לאדים לצאת. לאחר כ-5 דקות מוציאים את העוגות.


9

לאחר שהעוגות התקררו בחום החדר לזרות עלייהן את אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים