לןגן

עוגת גבינה גבוהה

מאת: מירי גולני, פורסם: 16/12/2021 | 20:42
עוגת גבינה גבוהה

תקציר המתכון: קרדיט למתכון של אתי ממן בשינויים קלים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות (לא טורבו). שמים במסילה התחתונה כלי עמוק עם מים ליצירת אדים

  2. בקערה גדולה טורפים חלמונים (צהובים) עם גבינות, שמנת חמוצה, תמצית וניל ומיץ לימון. מוסיפים את הקורנפלור והקמח. מערבבים טוב כדי שהתערובת תהייה חלקה וללא גושים

  3. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים, סוכר, סוכר וניל ואינסטנט פודינג

  4. מוסיפים תוך כדי קיפול, את החלבונים המוקצפים לקערת הגבינות עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית

  5. יוצקים את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות

  6. אופים 1/4 שעה ב- 180 מעלות, עד שהעוגות מזהיבות מעט

  7. מנמיכים את חום התנור ל- 150 מעלות וממשיכים לאפות במשך שעה עד שהעוגות משחימות מעט

  8. פותחים את דלת התנור כדי לאפשר לאדים לצאת. לאחר כ-5 דקות מוציאים את העוגות

  9. לאחר שהעוגות התקררו בחום החדר לזרות עלייהן את אבקת סוכר