אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *עוגת שוקוניל*
  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • מתאים לתבנית בנונית
  • 4 ביצים L
  • 1 וחצי כוסות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אפיה
אופן ההכנה
  • 1

    להפריד את הביצים לחלבונים וחלמונים.


  • 2

    להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר .


  • 3

    לחלמונים להוסיף לפי הסדר .


  • 4

    אבקת אפיה .


  • 5

    סוכר (כוס אחת ).


  • 6

    שמן.


  • 7

    מיץ תפוזים .


  • 8

    קמח .


  • 9

    לערבב טוב .


  • 10

    להוסיף את החלבונים לקפל פנימה .


  • 11

    לחלק ל-2 קערות 3/4 .


  • 12

    מהכמות להשאיר לבן .


  • 13

    לרבע הנותר להוסיף 2 כפות קקאו לערבב ולהכניס לשקית זילוף .


  • 14

    לשפוך מחצית מכמות הלבנה לתבנית .


  • 15

    מעל לזלף בשכבה דקה מהתערובת השוקולד ( להשאיר כחצי כוס לקישוט מעל) .


  • 16

    ולסיים בתערובת הלבנה .


  • 17

    מעל הכל לזלף 5-6 פסים שחורים לרוחב לקחת קיסם להעביר לאורך .


  • 18

    העוגה ולחזור חזרה (צפו בסירטון ).


  • 19

    להכניס לתנור שחומם מראש על 180° כ-45 דקות .


  • 20

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

להפריד את הביצים לחלבונים וחלמונים.


2

להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר .


3

לחלמונים להוסיף לפי הסדר .


4

אבקת אפיה .


5

סוכר (כוס אחת ).


6

שמן.


7

מיץ תפוזים .


8

קמח .


9

לערבב טוב .


10

להוסיף את החלבונים לקפל פנימה .


11

לחלק ל-2 קערות 3/4 .


12

מהכמות להשאיר לבן .


13

לרבע הנותר להוסיף 2 כפות קקאו לערבב ולהכניס לשקית זילוף .


14

לשפוך מחצית מכמות הלבנה לתבנית .


15

מעל לזלף בשכבה דקה מהתערובת השוקולד ( להשאיר כחצי כוס לקישוט מעל) .


16

ולסיים בתערובת הלבנה .


17

מעל הכל לזלף 5-6 פסים שחורים לרוחב לקחת קיסם להעביר לאורך .


18

העוגה ולחזור חזרה (צפו בסירטון ).


19

להכניס לתנור שחומם מראש על 180° כ-45 דקות .


20

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים