לןגן

עוגת שוקוניל

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 16/12/2021 | 10:09
עוגת שוקוניל

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים לחלבונים וחלמונים

  2. להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר

  3. לחלמונים להוסיף לפי הסדר

  4. אבקת אפיה

  5. סוכר (כוס אחת )

  6. שמן

  7. מיץ תפוזים

  8. קמח

  9. לערבב טוב

  10. להוסיף את החלבונים לקפל פנימה

  11. לחלק ל-2 קערות 3/4

  12. מהכמות להשאיר לבן

  13. לרבע הנותר להוסיף 2 כפות קקאו לערבב ולהכניס לשקית זילוף

  14. לשפוך מחצית מכמות הלבנה לתבנית

  15. מעל לזלף בשכבה דקה מהתערובת השוקולד ( להשאיר כחצי כוס לקישוט מעל)

  16. ולסיים בתערובת הלבנה

  17. מעל הכל לזלף 5-6 פסים שחורים לרוחב לקחת קיסם להעביר לאורך

  18. העוגה ולחזור חזרה (צפו בסירטון )

  19. להכניס לתנור שחומם מראש על 180° כ-45 דקות

  20. באהבה נועם זיגדון 💞