ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
280 גרם קמח - 2-1/4 כוסות
-
-
-
-
-
-
-
2 תפוחים מקולפים חתוכים לפלחים
-
-
-
-
לאחר האפיה לפזר אבקת סוכר
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר לערבב את החמאה עם הסוכר .
-
2
להוסיף את הביצים הקליפת לימון האבקת אפיה והחלב לערבב .
-
3
להוסיף חלב וחצי מכמות הקמח .
-
4
לערבב ולהוסיף את שאר הקמח .
-
5
בשתי כפות לחלק את הבצק לעיגולים על גבי תבנית אפיה .
-
6
עם כף רטובה ליצור גומה במרכז .
-
7
למלא את הגומה בריבה .
-
8
לסדר את התפוחים סביב העוגה בשתי שורות .
-
9
לפזר על התפוחים סוכר וקינמון .
-
10
לאפות ב-170° 25 דקות או עד שמזהיב .
-
11
לפזר אבקת סוכר .
-
12
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
בקערת המיקסר לערבב את החמאה עם הסוכר .
2
להוסיף את הביצים הקליפת לימון האבקת אפיה והחלב לערבב .
3
להוסיף חלב וחצי מכמות הקמח .
4
לערבב ולהוסיף את שאר הקמח .
5
בשתי כפות לחלק את הבצק לעיגולים על גבי תבנית אפיה .
6
עם כף רטובה ליצור גומה במרכז .
7
למלא את הגומה בריבה .
8
לסדר את התפוחים סביב העוגה בשתי שורות .
9
לפזר על התפוחים סוכר וקינמון .
10
לאפות ב-170° 25 דקות או עד שמזהיב .
11
לפזר אבקת סוכר .
12
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים