לןגן

עוגת ריבה ותפוחים

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 16/08/2021 | 07:06
עוגת ריבה ותפוחים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר לערבב את החמאה עם הסוכר

  2. להוסיף את הביצים הקליפת לימון האבקת אפיה והחלב לערבב

  3. להוסיף חלב וחצי מכמות הקמח

  4. לערבב ולהוסיף את שאר הקמח

  5. בשתי כפות לחלק את הבצק לעיגולים על גבי תבנית אפיה

  6. עם כף רטובה ליצור גומה במרכז

  7. למלא את הגומה בריבה

  8. לסדר את התפוחים סביב העוגה בשתי שורות

  9. לפזר על התפוחים סוכר וקינמון

  10. לאפות ב-170° 25 דקות או עד שמזהיב

  11. לפזר אבקת סוכר

  12. בהצלחה נועם זיגדון 💞