ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למלית
-
-
100 גר' סוכר חום (3/4 כוס)
-
-
-
-
-
חצי כוס שמנת מתוקה להקצפה (80 מ''ל)
אופן ההכנה
-
1
לעוגייה:.
-
2
לחמם תנור 170 מעלות..
-
3
לערבב במיקסר חמאה עם סוכר חום, רגיל ומלח..
-
4
להוסיף ביצה, שיבולת שועל, קמח ואבקת אפייה ולערבב לתערובת אחידה..
-
5
לשטח בתבנית מרופדת נייר אפייה (אין צורך לשמן) ולאפות 20 דקות..
-
6
לאחר צינון לפורר את העוגייה עם היד..
-
7
להוסיף את החמאה, לערבב היטב ולהניח בתבנית פאי ולהדק היטב עם הידיים..
-
8
מלית:.
-
9
לערבב יחד את כל המרכיבים, למזוג על התחתית של הפאי ולאפות חצי שעה..
-
10
להנמיך את החום ל- 150 מעלות ולאפות עוד 10 דקות..
-
11
לצנן לאחר האפייה ולקשט באבקת סוכר..
1
לעוגייה:.
2
לחמם תנור 170 מעלות..
3
לערבב במיקסר חמאה עם סוכר חום, רגיל ומלח..
4
להוסיף ביצה, שיבולת שועל, קמח ואבקת אפייה ולערבב לתערובת אחידה..
5
לשטח בתבנית מרופדת נייר אפייה (אין צורך לשמן) ולאפות 20 דקות..
6
לאחר צינון לפורר את העוגייה עם היד..
7
להוסיף את החמאה, לערבב היטב ולהניח בתבנית פאי ולהדק היטב עם הידיים..
8
מלית:.
9
לערבב יחד את כל המרכיבים, למזוג על התחתית של הפאי ולאפות חצי שעה..
10
להנמיך את החום ל- 150 מעלות ולאפות עוד 10 דקות..
11
לצנן לאחר האפייה ולקשט באבקת סוכר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים