לןגן

פאי קראק שוקולד

מאת: אורית לוי, פורסם: 15/08/2021 | 11:37
פאי קראק שוקולד

תקציר המתכון: קריספית וממכרת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגיה

למלית

אופן הכנה

  1. לעוגייה:

  2. לחמם תנור 170 מעלות.

  3. לערבב במיקסר חמאה עם סוכר חום, רגיל ומלח.

  4. להוסיף ביצה, שיבולת שועל, קמח ואבקת אפייה ולערבב לתערובת אחידה.

  5. לשטח בתבנית מרופדת נייר אפייה (אין צורך לשמן) ולאפות 20 דקות.

  6. לאחר צינון לפורר את העוגייה עם היד.

  7. להוסיף את החמאה, לערבב היטב ולהניח בתבנית פאי ולהדק היטב עם הידיים.

  8. מלית:

  9. לערבב יחד את כל המרכיבים, למזוג על התחתית של הפאי ולאפות חצי שעה.

  10. להנמיך את החום ל- 150 מעלות ולאפות עוד 10 דקות.

  11. לצנן לאחר האפייה ולקשט באבקת סוכר.