טוחנים את הפתי בר ומערבבים יחד עם החמאה המומסת ומשטחים בתבנית עגולה משומנת היטב בקוטר 26..
1
בקערה אחת מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה לקצף יציב אך לא קשה מידי..
2
בקערה שניה מערבבים היטב את החלמונים, הגבינות, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט לתערובת חלקה ללא גושים. מוסיפים את החלבונים ב3 שלבים לתערובת הגבינות בתנועות קיפול..
3
שופכים את הבלילה מעל תערובת הפתי בר ואופים בחום 170 מעלות כשעה ורבע. בגמר האפייה לא לפתוח את התנור ולתת להצטנן כשעה בתנור ולאחר מכן לקרר היטב. אפשר לאכול ככה ללא מילוי או למרוח מעל כל מילוי שרוצים....
טוחנים את הפתי בר ומערבבים יחד עם החמאה המומסת ומשטחים בתבנית עגולה משומנת היטב בקוטר 26..
1
בקערה אחת מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה לקצף יציב אך לא קשה מידי..
2
בקערה שניה מערבבים היטב את החלמונים, הגבינות, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט לתערובת חלקה ללא גושים. מוסיפים את החלבונים ב3 שלבים לתערובת הגבינות בתנועות קיפול..
3
שופכים את הבלילה מעל תערובת הפתי בר ואופים בחום 170 מעלות כשעה ורבע. בגמר האפייה לא לפתוח את התנור ולתת להצטנן כשעה בתנור ולאחר מכן לקרר היטב. אפשר לאכול ככה ללא מילוי או למרוח מעל כל מילוי שרוצים....