אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

639
צפיות

עוגת גבינה אפויה

המתכון של
עוגת גבינה אפויה

עוגה גבינה בציפוי קרם וריבת אוכמניות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 ביצים L מופרדות
  • 1 כוס סןכר
  • 3 גבינה 5%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1 איסטנט פודינג וניל
  • לתחתית: חבילת פתי בר
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • לציפוי: קרם וריבת אוכמניות
אופן ההכנה
  • 0

    טוחנים את הפתי בר ומערבבים יחד עם החמאה המומסת ומשטחים בתבנית עגולה משומנת היטב בקוטר 26..


  • 1

    בקערה אחת מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה לקצף יציב אך לא קשה מידי..


  • 2

    בקערה שניה מערבבים היטב את החלמונים, הגבינות, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט לתערובת חלקה ללא גושים. מוסיפים את החלבונים ב3 שלבים לתערובת הגבינות בתנועות קיפול..


  • 3

    שופכים את הבלילה מעל תערובת הפתי בר ואופים בחום 170 מעלות כשעה ורבע. בגמר האפייה לא לפתוח את התנור ולתת להצטנן כשעה בתנור ולאחר מכן לקרר היטב. אפשר לאכול ככה ללא מילוי או למרוח מעל כל מילוי שרוצים....


  • 4

    *אני הכנתי קצפת מחצי קופסת שמנת מתוקה, 2 כפות אינסטנט ורבע כוס חלב והקצפתי היטב , מרחתי על העוגה ומעל ריבת אוכמניות..


  • 5

    בהצלחה ובאהבה איילת❤.


0

טוחנים את הפתי בר ומערבבים יחד עם החמאה המומסת ומשטחים בתבנית עגולה משומנת היטב בקוטר 26..


1

בקערה אחת מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה לקצף יציב אך לא קשה מידי..


2

בקערה שניה מערבבים היטב את החלמונים, הגבינות, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט לתערובת חלקה ללא גושים. מוסיפים את החלבונים ב3 שלבים לתערובת הגבינות בתנועות קיפול..


3

שופכים את הבלילה מעל תערובת הפתי בר ואופים בחום 170 מעלות כשעה ורבע. בגמר האפייה לא לפתוח את התנור ולתת להצטנן כשעה בתנור ולאחר מכן לקרר היטב. אפשר לאכול ככה ללא מילוי או למרוח מעל כל מילוי שרוצים....


4

*אני הכנתי קצפת מחצי קופסת שמנת מתוקה, 2 כפות אינסטנט ורבע כוס חלב והקצפתי היטב , מרחתי על העוגה ומעל ריבת אוכמניות..


5

בהצלחה ובאהבה איילת❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים