להקציף חלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה לקצף יציב, להנמיך את המיקסר ולהוסיף את השמן והחלמונים. בתנועות קיפול להוסיף את הגבינות והשמנת. ולבסוף להוסיף את החומרים היבשים: קמח, אפיה, קוקוס ואיסטנט ולערבב לתערובת חלקה ללא גושים. להוסיף את שברי הלוטוס. .
1
לצקת את הבלילה לתבנית 26 משומנת ולאפות בחום 160 מעלות עד הזהבה, כשעה בערך. לצנן לחלוטין..
2
להמיס במיקרוגל את חומרי הציפוי ולשפוך על העוגה הקרה לקשט עם מעט קוקוס או מה שרוצים ומקררים למספר שעות.
0
להקציף חלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה לקצף יציב, להנמיך את המיקסר ולהוסיף את השמן והחלמונים. בתנועות קיפול להוסיף את הגבינות והשמנת. ולבסוף להוסיף את החומרים היבשים: קמח, אפיה, קוקוס ואיסטנט ולערבב לתערובת חלקה ללא גושים. להוסיף את שברי הלוטוס. .
1
לצקת את הבלילה לתבנית 26 משומנת ולאפות בחום 160 מעלות עד הזהבה, כשעה בערך. לצנן לחלוטין..
2
להמיס במיקרוגל את חומרי הציפוי ולשפוך על העוגה הקרה לקשט עם מעט קוקוס או מה שרוצים ומקררים למספר שעות.