2-3 טיפות תמצית זוהר (תמצית פריחת הדרים) מקפיץ את הטעם בכמה רמות🔝 מערבבים את הסוכר והמים ולאחר מכן מוסיפים את הלימון ותמצית הזוהר.מרתיחים על הגז כ 10 דקות להבה בינונית גבוהה.ומצננים
**כל המתכון נמדד בכוס חד"פ לשתייה חמה מקרטון**
אופן ההכנה
1
בקערה : שמים את החומרים היבשים: קמח, סולת וקוקוס מערבבים עם כף ומניחים בצד. .
2
1. מתחילים בהקצפת הביצים שלמות יחד עם הסוכר והסוכר וניל במהירות גבוהה במשך 5 דקות. .
3
לאחר מכן מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמן בזרם דק, היוגורט והשמנת המתוקה ומקציפים עוד כ 5 דקות . בסוף מוסיפים את קערת היבשים( הקמח ,סולת, קוקוס) ומערבלים עד לאיחוד . הבלילה קצת נוזלית וזה מצוין.. כך העוגה יוצאת אוורירית . יוצקים את הבלילה לתבנית מרובעת משומנת ואופים על 180 מעלות קו עליון תחתון כ: 35-40 דקות או עד הזהבה יפה . .
4
בינתיים מכינים את הסירופ סוכר ומצננים אותו כאשר העוגה יוצאת חמה מהתנור, משקים אותה עם הסירופ סוכר שהכנו. מניחים לעוגה להתייצב "ולשתות" את הסירופ כ 20 דקות. לאחר מכן לטרוףףף.
5
עוגה קלה וטעימה ברמות❤.
1
בקערה : שמים את החומרים היבשים: קמח, סולת וקוקוס מערבבים עם כף ומניחים בצד. .
2
1. מתחילים בהקצפת הביצים שלמות יחד עם הסוכר והסוכר וניל במהירות גבוהה במשך 5 דקות. .
3
לאחר מכן מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמן בזרם דק, היוגורט והשמנת המתוקה ומקציפים עוד כ 5 דקות . בסוף מוסיפים את קערת היבשים( הקמח ,סולת, קוקוס) ומערבלים עד לאיחוד . הבלילה קצת נוזלית וזה מצוין.. כך העוגה יוצאת אוורירית . יוצקים את הבלילה לתבנית מרובעת משומנת ואופים על 180 מעלות קו עליון תחתון כ: 35-40 דקות או עד הזהבה יפה . .
4
בינתיים מכינים את הסירופ סוכר ומצננים אותו כאשר העוגה יוצאת חמה מהתנור, משקים אותה עם הסירופ סוכר שהכנו. מניחים לעוגה להתייצב "ולשתות" את הסירופ כ 20 דקות. לאחר מכן לטרוףףף.