לןגן

עוגת בסבוסה במרקם משגעע

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 21/04/2021 | 13:04
עוגת בסבוסה במרקם משגעע

תקציר המתכון: אין מרקם כזה איןןן❗בזכות היוגורט בבלילה שעושה את העוגה אוורירית ובמרקם מיוחד (לא לדאוג אין טעם של יוגורט בעוגה!!)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לסירופ סוכר

אופן הכנה

  1. בקערה : שמים את החומרים היבשים: קמח, סולת וקוקוס מערבבים עם כף ומניחים בצד.

  2. 1. מתחילים בהקצפת הביצים שלמות יחד עם הסוכר והסוכר וניל במהירות גבוהה במשך 5 דקות.

  3. לאחר מכן מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמן בזרם דק, היוגורט והשמנת המתוקה ומקציפים עוד כ 5 דקות . בסוף מוסיפים את קערת היבשים( הקמח ,סולת, קוקוס) ומערבלים עד לאיחוד . הבלילה קצת נוזלית וזה מצוין.. כך העוגה יוצאת אוורירית . יוצקים את הבלילה לתבנית מרובעת משומנת ואופים על 180 מעלות קו עליון תחתון כ: 35-40 דקות או עד הזהבה יפה .

  4. בינתיים מכינים את הסירופ סוכר ומצננים אותו כאשר העוגה יוצאת חמה מהתנור, משקים אותה עם הסירופ סוכר שהכנו. מניחים לעוגה להתייצב "ולשתות" את הסירופ כ 20 דקות. לאחר מכן לטרוףףף

  5. עוגה קלה וטעימה ברמות❤