תקציר המתכון: אין מרקם כזה איןןן❗בזכות היוגורט בבלילה שעושה את העוגה אוורירית ובמרקם מיוחד (לא לדאוג אין טעם של יוגורט בעוגה!!)
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
בקערה : שמים את החומרים היבשים: קמח, סולת וקוקוס מערבבים עם כף ומניחים בצד.
1. מתחילים בהקצפת הביצים שלמות יחד עם הסוכר והסוכר וניל במהירות גבוהה במשך 5 דקות.
לאחר מכן מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמן בזרם דק, היוגורט והשמנת המתוקה ומקציפים עוד כ 5 דקות . בסוף מוסיפים את קערת היבשים( הקמח ,סולת, קוקוס) ומערבלים עד לאיחוד . הבלילה קצת נוזלית וזה מצוין.. כך העוגה יוצאת אוורירית . יוצקים את הבלילה לתבנית מרובעת משומנת ואופים על 180 מעלות קו עליון תחתון כ: 35-40 דקות או עד הזהבה יפה .
בינתיים מכינים את הסירופ סוכר ומצננים אותו כאשר העוגה יוצאת חמה מהתנור, משקים אותה עם הסירופ סוכר שהכנו. מניחים לעוגה להתייצב "ולשתות" את הסירופ כ 20 דקות. לאחר מכן לטרוףףף
עוגה קלה וטעימה ברמות❤