ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מילוי העוגה
-
-
-
-
1 וחצי כפות פודינג אינסטנט בטעם שוקולד
-
ציפוי העוגה
-
-
-
-
1 כף אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק .
-
2
סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את שאר המצרכים.
-
3
לשטח את התערובת ע"ג נייר אפייה בתבנית התנור וליישר עם מרית.
-
4
לאפות בטורבו, חום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם) .
-
5
בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה (מהצד העליון כלפי מטה) ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת.
-
6
כשהרולדה התקררה לפתוח אותה ולמרוח עליה את קרם המילוי, ולגלגל. .
-
7
להעביר את הרולדה המגולגלת לנייר אפייה, ולמרוח עלייה את קרם הציפוי .
-
8
להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר.
1
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק .
2
סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את שאר המצרכים.
3
לשטח את התערובת ע"ג נייר אפייה בתבנית התנור וליישר עם מרית.
4
לאפות בטורבו, חום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם) .
5
בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה (מהצד העליון כלפי מטה) ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת.
6
כשהרולדה התקררה לפתוח אותה ולמרוח עליה את קרם המילוי, ולגלגל. .
7
להעביר את הרולדה המגולגלת לנייר אפייה, ולמרוח עלייה את קרם הציפוי .
8
להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים