אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

775
צפיות

משולשי עוגות גבינה אישיות אפויות בתוך מוס שוקולד חלב בציפוי גנאש שוקולד חלב

המתכון של
משולשי עוגות גבינה אישיות אפויות בתוך מוס שוקולד חלב בציפוי גנאש שוקולד חלב

עוגה טעימה ברמות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצריכים הדרושים לתחתית
  • 75 גרם ביסקוויטים טוחנים לאבקה
  • 40 גרם חמאה
  • מצרכים לבלילת הגבינה
  • 122 גרם גבינת שמנת 30%
  • 250 גרם גבינה לבנה 9%
  • 100 גרם שמנת חמוצה
  • 2 ביצים בגודל L
  • 90 גרם סוכר
  • 75 גרם שוקולד לבן
  • 40 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38% (1/3 כוס)
  • פקק תמצית וניל
  • למוס שוקולד חלב
  • 200 גרם שוקולד חלב איכותי
  • 160 גרם שמנת מתוקה % 38
  • 210 גרם קצפת 38% שומן
  • 5 גרם אבקת ג'לטין
  • 26 מ"ל מים
  • מצריכים הדרושים
  • מצרכים לגנאש שוקולד
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 375 גרם שוקולד חלב
  • 3 כפות שמן
אופן ההכנה
  • 0

    1)אופן הכנת התחתית . מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לרינג בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית. מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת הבלילה של העוגה 2)ממיסים במיקרוגל את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה מערבבים היטב ושמים בצד 3)מערבבים את הגבינות, שמנת חמוצה סוכר ותמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה 4)מוסיפים את התערובות השוקולד והשמנת המתוקה בטמפרטורת החדר ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים.  אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה על השייש ועוד שעה במקפיא 5)אופן ההכנת מוס שוקולד חלב מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות 6) מביאים לרתיחה 160 גרם שמנת מתוקה ומכניסים את השוקולד החלב ומערבבים היטב מוסיפים את הג'לטין המומסת ושמים בצד 7)מקציפים 210 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט ומקפלים לתוך התערובת עד לקבלת תערובת חלקה 8)מרפדים רינג בקוטר 23 ס"מ בניילון נצמד ומסדרים שקף סבית 9)מחלצים את העוגה מניחים אותו במרכז ויוצקים את המוס על העוגה ומכניסים למקפיא להקפאה חלקית שיהיה קל לחיתוך משולשים 9)מחלצים את העוגה הקפואה חלקית ועם סכין חדה חותכים ל 8 משולשים ומחזירים למקפיא להקפאה מלאה 10)אופן הכנת הגנאש שוקולד: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומוסיפים את השמן ושוב מערבבים היטב 11)מניחים את המשולשים הקפואים על רשת ושופכים את הגנאש וזה הזמן לקשט שהגנאש עוד טרי ושימו על העוגה מה שבא לכם השמיים הם הגבול.


0

1)אופן הכנת התחתית . מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לרינג בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית. מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת הבלילה של העוגה 2)ממיסים במיקרוגל את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה מערבבים היטב ושמים בצד 3)מערבבים את הגבינות, שמנת חמוצה סוכר ותמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה 4)מוסיפים את התערובות השוקולד והשמנת המתוקה בטמפרטורת החדר ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים.  אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה על השייש ועוד שעה במקפיא 5)אופן ההכנת מוס שוקולד חלב מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות 6) מביאים לרתיחה 160 גרם שמנת מתוקה ומכניסים את השוקולד החלב ומערבבים היטב מוסיפים את הג'לטין המומסת ושמים בצד 7)מקציפים 210 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם של יוגורט ומקפלים לתוך התערובת עד לקבלת תערובת חלקה 8)מרפדים רינג בקוטר 23 ס"מ בניילון נצמד ומסדרים שקף סבית 9)מחלצים את העוגה מניחים אותו במרכז ויוצקים את המוס על העוגה ומכניסים למקפיא להקפאה חלקית שיהיה קל לחיתוך משולשים 9)מחלצים את העוגה הקפואה חלקית ועם סכין חדה חותכים ל 8 משולשים ומחזירים למקפיא להקפאה מלאה 10)אופן הכנת הגנאש שוקולד: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומוסיפים את השמן ושוב מערבבים היטב 11)מניחים את המשולשים הקפואים על רשת ושופכים את הגנאש וזה הזמן לקשט שהגנאש עוד טרי ושימו על העוגה מה שבא לכם השמיים הם הגבול.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים